De aankondiging van deze game was een grote verrassing: een Mario-game gemaakt door Ubisoft. De één kan ze niet luchten of zien, de ander vindt ze geweldig, de schreeuwende, mallotige Rabbids. De Rabbids zijn oorspronkelijk een spin-off van de Rayman serie, maar figureren inmiddels in een eigen reeks videogames, een tekenserie en een aankomende film.

Wat je ook van de Rabbids vindt, Kingdom Battle is een verrassend goede game. De game is een tactische turn-based rpg in de stijl van XCom, maar dan uiteraard in een zeer cartoony variant. De game kreeg in onze review dan ook terecht een 8,5. De game is nu voor 9.99 Euro in de eShop te vinden.

Assault Android Cactus+

Deze twin stick shootergame is echt voor de doorzetter. Het eerste gedeelte van de game doe je nog met je ogen dicht, maar halverwege gaat de moeilijkheidsgraad flink omhoog. Het is daarom aan te raden deze game in co-op spelen. Hoewel dat momenteel misschien wat lastig is, is samen spelen gewoon veel leuker. Het maakt de chaos compleet. De game beviel ons wel en we waardeerden hem met een 7. De game staat voor € 9,99 in de eShop.

GRIS

GRIS is een stijlvolle platformer van Indie developer Nomada Studio en uitgegeven door Devolver Digital. In de game volg je een vrouw genaamd Gris, die wakker wordt in de palm van een instortend beeld. Ze valt naar een kleurloze aarde, waar ze een aantal gebouwen tegenkomt die aangedreven lijken te worden door mysterieuze lichtpunten, die op sterren lijken. Deze prachtige game is nu voor € 8,49 in de eShop te vinden.

The Lion’s Song

Een Telltale game zonder bekende franchises maar met fantastische muziek: zo kan deze episodische game het beste beschreven worden en dat deden we dan ook in onze review. De game levert geen ellenlang episch verhaal, maar een solide gameplay-ervaring met leuke graphics en dus die prachtige viool-muziek. We waardeerden deze titel met een 8.5. De game kost nu € 5,99 in de eShop.

Demon’s Crystals

Hou je van knallen, dan ben je in deze hectische twin-stick shooter helemaal op je plek. Onze Rox gaf de game een 7,5. De game is niet heel groot met maar drie werelden en een eindbaas, maar kent in die werelden meer dan genoeg actie. Je kunt de game offline met maximaal vier mensen samen spelen en dat is ook aan te raden, aangezien de game in single player enorm moeilijk is. Er zijn verschillende modi, met als extra’s Deathmatch, Survival en Collect the Crystals. De game is nu voor € 5,99 in de eShop te scoren.